Gözaltına alınan adamın kimliği polisleri şoke etti!
Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü İstanbul’un Esenyurt ilçesinde meydana gelen olayda iddialara göre bir taksi durağında çalışan ve aralarında daha önce yolcu almaktan dolayı husumet bulunan Zeytin Aksun’un aralarında bulunduğu bir grup taksici buradaki durağa geldi. Taksiciler arasında durak önünde yaşanan silahlı ve sopalı kavga esnasında kavgada bir kişi yanında getirdiği pompalı tüfekle 4 kişiyi vurduktan sonra olay yerinden kaçarken birlikte kavga ettikleri Zeytin Aksun ve 2 kişi yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Esenyurt Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastaneye ambulansla kaldırılarak tedavi altına alınan abi kardeş Cengiz Dayanmaz ve Yavuz Dayanmaz ile diğer taksici Sinan Öztürk doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken Tahir Ç.’nin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Karşı taraftan yaralanan Zeytin Aksun ve 2 kişi ise yaralandı.
Ambulansla hastaneye yaralı olarak kaldırılan Zeytin Aksun tedavi altına alınırken üzerinden çıkan kimliğin pembe olmasından dolayı hastanede tedavi gördüğü süre zarfında kendisi için kullanılan barkodda cinsiyet bölümüne kadını simgeleyen ‘K’ yazıldı.
Hastanede tamamlanan tedavisinin ardından Zeytin Aksun gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. Burada sorgusu yapılan Zeytin Aksun, yakalanan diğer 3 şüpheli ile birlikte adliyeye sevk edildi. Askerliğini yapmayan Zeytin Aksun’un 2 çocuğu bulunduğu çocukların da annesinin üzerine kayıtlı olduğu öğrenildi. Zeytin Aksun ve beraberindekiler sevk edildikleri adliyede tutuklandı.